mandag den 1. august 2011

Det smukkeste kræmmerhus du selv kan lave... DIY

Det smukkeste kræmmerhus jeg til dato har lavet er dette


Her er hvad jeg har brugt til fremstillingen
En (pantfri og ikke genbrug) ribena plastik flaske. Mærkaterne er revet af og en markering er tegnet med sprit tush der hvor jeg ønsker flasken skåret over.

Plast flasken er delt i 2 med en Stanly hobbykniv. Lad endelig papir resterne sidde, da de er med til at malingen sidder fast og det tilføjer lidt struktur til overfladen.

 Majs og limpistol er brugt til at dekorerer flasken med.

Grønt blondestof er klippet til hank. Men et hvilket som helst stykke stof kunne i virkeligheden bruges til bånd (hank). Hanken er limet på indersiden af kræmmerhuset.

Hvid panel maling blev malet på majs, hank og ovenpå papirresterne... Jeg valgte fra start at der ikke skulle være nøjagtige kanter... Det skal være ujævnt og må gerne se lidt tilfældigt ud. Det er med til at give det look jeg ønsker.
En lille detalje, læg mærke til at man kan skrue proppen af...

En sjov lille detalje er at lade nogle steder være helt gennemsigtige og umalede og upyntede. Så kan man se hvad der er i kræmmerhuset.

Guld maling (bil lak eller hobby lak) er malet med løs hånd oven på de steder der er yderst og ganske lidt guld  ovenpå de andre steder (undtaget de gennemsigtige steder)

Det færdige kræmmerhus 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar