søndag den 3. juli 2016

Lav selv Julestjerne blomst af hvidt kopi papir

Jul i Juli


Blomster kan man jo aldrig få nok af og når man så kan lave dem selv og enda til billige penge, er det en ekstra bonus. Her er et yderst aktuelt blog indlæg om hvordan man kan lave sine egene Julestjerne blomster ud af hvidt kopipapir. Blomsten kan bruges til at pynte pakker med, til dekoration på kort, pynt på juletræet, juledekorationer og bordpynt.

Har haft så travlt med at lave YouTube videoer og skrive indlæg på en anden blog at jeg forsømt denne blog. Jeg beklager den lange tid der er gået og vil forsøge fremover at huske denne blog. Jeg elsker jo julen og alt hvad der hører julen til.


Julestjerne blomst af print papir

Jeg har brugt 3 stk. papir på 10 x 10cm + et mindre stykke

Facon på de røde blomster blade

Facon på de grønne blade


Start med at folde spids til spids, så der dannes en trekant

Fold derefter de foldede spidser op til den midterste spids
Her stopper jeg foto forklaringen, for det er svært at se hvad man skal på foto og meget nemmere at se hvordan det gøres på video og det er stadig gratis. Skulle du høre til dem der foretrækker at se det på billeder frem for video, så skriv en kommentar om det og så uploader jeg selvfølgelig billederne. Men fordelen ved video er at man kan se bevægelserne og ikke kun skal forholde sig til ord og billeder og så kan man afspille det i slowmotion...igen og igen, hvis man har behov for det.De tre klippede blomster til Julestjernen

Mal de to blomster røde

Tilføj hvide streger med pen eller pensel

Mal de takkede blade grønne og tilføj sorte blad streger

Klip de grønne blade + en af de røde ud i 4 dele (4 kvarte)

Mal et lille stykke gul og orange til støvragerne og riv ud i små stykker

tril dem til små kugler der kan fungere som støvragere
og lim dem fast i midten af blomsten
I første omgang ser det måske ud som et kompliceret projekt, men tro mig, øvelse gør mester og det er super hyggeligt at folde og klippe sine egne blomster. Selv har jeg lavet rigtig mange forskellige blomster og her kan du se et par stykker. Nogle af blomsterne har jeg optaget fremstillingen på video som jeg selvfølgelig lægger på YouTube på et tidspunkt.

Flere forskellige blomster lavet efter samme princip som julestjenen.

God fornøjelser med at lave dine egne julestjernerneblomster :-D
Pia

Ingen kommentarer:

Send en kommentar